Gelijke delen cabernet, handgeplukt en al meer dan 30 jarig jaar oud. De druiven worden hiervoor geselceteerd en geplukt op het rijpste moment, na de vergisting ligt de wijn ongeveer 10 maanden op vat. Moderne stijl, kracht en elegantie.
In 1959 nam Ludi Neiss het akkerbouwbedrijf van zijn ouders over. Hij schakelde in de jaren zeventig met zijn Christine over op de teelt van druiven en de productie van wijn. Sinds zoon Axel in 1997, na zijn oenologieopleiding in Giessenheim het stokje over nam hoort het bedrijf bij de top. Axel bracht dan ook fundamentele verbeteringen aan; hij koos uitmuntende wijngaarden in de noord-Pfalz, experimenteerde met nieuwe druiven-variëteiten en past de modernste technieken in wijngaard en wijnkelder toe. In 2014 is de nieuwe wijnmakerij in gebruik genomen waarin hij ook zeer veel kleine percelen apart kan vinifieren om zo tot in detail de maximale kwaliteit uit zijn wijngaard/druif combinatie te halen. Uit zijn kelder komen enkel bijzondere en zuivere wijnen, die met gemak wedijveren met de beste domeinen uit de Pfalz.