Een blend van Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc – Merlot blend. Fruitige hints van cassis en bosvruchten harmoniëren prachtig met kruidige tonen van zwarte peper en balsamico vanille. Met een verfijnde elegantie die afkomstig is van de perfecte balans tussen het tanninegehalte, zuurgraad en de body van de wijn. De smaak is doortimmert en heeft veel complexiteit.
Het wijnhuis Sorelle Bronca (www.sorellobronca.it) maakt sinds de jaren tachtig wijn van druiven uit het beste gebied voor prosecco; Valdobbiadene. Naast prosecco maken ze ook enkele, stille kwaliteitswijnen uit het buurgebied Colli di Conegliano. Antonella Bronca leidt het familiedomein, samen met haar man Piero en nichtje Elisa (wijnmaakster). Het bedrijf kiest steeds weer het pad van kwaliteit en communiceert op een bescheiden manier. In Italië behoren hun proseccos al jaren bij de top en nu ze zich meer op export richten ook in het buitenland. Elisa maakt prosecco op een verfijnde manier. Ze gebruikt daarbij geen dosage van bijvoorbeeld rietsuiker of bruine suiker. Doordat hun prosecco alleen suikers van de druif zelf bevat zijn ze fruitiger en eleganter dan die van hun concurrenten. Een bijkomend voordeel is dat door deze natuurlijke manier van werken weinig sulfiet nodig is.
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.
Gegevens worden naar de server verzonden