De trossen worden in hun geheel gebruikt en het sap in roestvrijstalen tanks geperst om te bezinken. De alcoholische gisting vindt plaats in Franse eikenhouten vaten van 300 liter met behulp van wilde gistpopulaties. De wijn wordt 9 maanden op de droesem bewaard voordat hij wordt gebotteld en regelmatig geroerd om gewicht en rijkdom toe te voegen. Deze Viognier heeft heldere, explosieve, bloemige aroma's van kamperfoelie en oranjebloesem. De primaire fruituitdrukking is perzik en peer, met een vleugje stro. De lange, droge afdronk onthult een beetje specerijen en gedroogde kruiden. Deze wijn is nu klaar om van te genieten en kan minstens 5 jaar worden bewaard.
Met een toenemende reputatie en groeiende erkenning, belichaamt Noble Hill Winery de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Dit wijnhuis heeft diepe een rijk wijnverleden, met wijngaarden die teruggaan tot de 18e eeuw, waardoor dit wijnhuis al 300 jaar oud is. Oorspronkelijk opgericht door Franse Hugenoten, is het landgoed in de loop van de generaties geëvolueerd, waarbij tradities uit de Oude Wereld werden gecombineerd met de levendigheid van de Nieuwe Wereld. Van een bescheiden begin tot een moderne bestemming.